Prawnicy warszawskiego biura Bird & Bird wyróżnieni przez ranking Who's Who Legal 2019

Ranking Who’s Who Legal 2019 rekomenduje Piotra Dynowskiego w gronie najlepszych polskich prawników od patentów oraz Tomasza Zalewskiego w zakresie kontraktów rządowych (Government Contracts).

Niezależny ranking Who's Who Legal od 1996 roku wyłania czołowe kancelarie i prawników w wielu dziedzinach prawa gospodarczego z ponad 150 jurysdykcji. Nominowani w swoich kategoriach wybrani zostają na podstawie kompleksowych badań rynku. Podstawą wyboru są rezultaty badań prowadzonych przez analityków, w tym rozmów z prawnikami korporacyjnymi oraz kancelaryjnymi, klientami oraz ekspertami z danego sektora. Wydawcą rankingu jest Law Business Research, brytyjska grupa wydawnicza dostarczająca badań, analiz i raportów na temat międzynarodowego rynku usług prawniczych.

Pełna wersja rankingu dla Polski znajduje się tutaj.

Aktualności firmowe

Wiosenne awanse w warszawskim biurze Bird & Bird

maj 07 2024

News