Piotr Dynowski w gronie najlepszych polskich prawników zajmujących się prawem własności intelektualnej

Międzynarodowy informator prawniczy Best Lawyers, rekomendujący najlepszych specjalistów w poszczególnych krajach, wyróżnił Piotra Dynowskiego LL.M., partnera warszawskiego biura Bird & Bird w kategorii prawo własności intelektualnej dla Polski.

Piotr Dynowski LL.M. od ponad 18 lat doradza przedsiębiorcom i klientom instytucjonalnym w zakresie prawa własności intelektualnej, reklamy i mediów, telekomunikacyjnego oraz e-commerce. Obszar jego specjalizacji obejmuje również ochronę danych osobowych i dóbr osobistych, zwalczanie nieuczciwej konkurencji, prawo farmaceutyczne oraz aspekty prawne gier hazardowych. Od 10 lat z sukcesem kieruje praktyką prawa własności intelektualnej i TMT w warszawskim biurze kancelarii.

Przewodnik Best Lawyers wydawany jest w USA. Metodologia przyznawania tej rekomendacji opiera się na wzajemnej ocenie prawników przez innych przedstawicieli środowiska prawniczego. Rekomenduje najlepszych prawników w 75 krajach, będąc cennym źródłem informacji dla potencjalnych klientów. Polska wersja publikowana jest już po raz szósty.

Pełna wersja rankingu >>>

Aktualności firmowe

News

Kancelaria Bird & Bird po raz kolejny rekomendowana w rankingu The Legal 500 EMEA 2024