Bird & Bird w czołówce polskich doradców patentowych wg IAM Patent 1000

Warszawski zespół Bird & Bird nagrodzony brązowym wyróżnieniem w kategorii "spory i transakcje" dla Polski przez międzynarodowy ranking IAM Patent 1000 za 2019 rok. Piotr Dynowski otrzymał indywidualne, złote wyróżnienie w kategorii "spory i transakcje".

Prawnicy Bird & Bird znaleźli się w ścisłej czołówce rankingu już po raz ósmy z rzędu.

Oto co piszą o nas w rankingu:

International IP thought and practice leader Bird & Bird maintains a vibrant patent litigation practice in Poland. Clients come knocking when the technology at issue in a dispute is particularly complex or where there is a lot on the line commercially; in these circumstances, clients take comfort from the team’s excellent track record of success. Bringing robust leadership to the group is P
iotr Dynowski, an experienced IP and technology all-rounder who is consulted for business as well as legal advice and representation. In addition to litigation, he guides clients strategically with respect to IP transactions, funding matters and R&D projects.

IAM Patent 1000 to międzynarodowy przewodnik po światowej lidze czołowych praktyków prawa patentowego. Swoim zasięgiem obejmuje ponad 48 krajów na świecie. Powstaje w oparciu o opinię prawników kancelaryjnych, rzeczników patentowych oraz prawników in-house. Publikowany jest przez IP Media Group, wydawcę renomowanych magazynów specjalizujących się w tematyce własności intelektualnej.

Pełna wersja rankingu znajduje się tutaj.

Aktualności firmowe

News

Kancelaria Bird & Bird po raz kolejny rekomendowana w rankingu The Legal 500 EMEA 2024

mar 27 2024