Kancelaria Bird & Bird ponownie rekomendowana przez Chambers Global Guide

Z przyjemnością informujemy, warszawskie biuro kancelarii Bird & Bird zostało wyróżnione przez międzynarodowy ranking Chambers Global Guide 2018 w kategorii własność intelektualna. Wyróżnienia indywidualne otrzymali Sławomir Szepietowski (bankowość i finanse) oraz Piotr Dynowski (własność intelektualna).

Praktyka własności intelektualnej uplasowała się na trzeciej pozycji (Band 3).

Kolejny raz wyróżnienie indywidualne otrzymał Sławomir Szepietowski (Band 4), partner kierujący praktyką bankowości i finansów. Indywidualne wyróżnienie otrzymał również Piotr Dynowski (Band 4), partner kierujący praktyką własności intelektualnej i TMT.

Chcielibyśmy serdecznie podziękować naszym klientom za rekomendacje oraz za referencje, a także za okazane nam zaufanie. Poniżej przedstawiamy opinie klientów opublikowane w tegorocznej edycji Chambers Global Guide:

Bankowość i finanse:
Sławomir Szepietowski advises financial institutions and investment funds on regulatory matters. He also works for a number of start-ups and fintech companies on the development of new products, such as crowdfunding platforms and e-banking solutions. Clients distinguish his pro-business approach and interesting solutions in the fintech sphere.

Własność intelektualna:
Piotr Dynowski is best recognised for his contentious IP work, including representing clients in patent disputes before the Patent Office as well as the Supreme Administrative Court. He also represents clients in anti-counterfeiting matters.

Szczegółowe informacje na temat rankingu dostępne są na stronie Chambers Global >>>

Chambers Global to renomowany ranking kancelarii prawnych wydawany przez Chambers & Partners. Ranking tworzony jest na podstawie ocen zaczerpniętych z wywiadów z prawnikami i ich klientami.

Aktualności firmowe

News

Kancelaria Bird & Bird po raz kolejny rekomendowana w rankingu The Legal 500 EMEA 2024

mar 27 2024