Bird & Bird rekomendowane w zakresie rozwiązywania sporów dotyczących znaków towarowych i prawa autorskiego wg rankingu Managing Intellectual Property – IP Stars 2016

25 maja 2016

Ranking Managing Intellectual Property – IP Stars 2016 kolejny rok z rzędu wyróżnił warszawskie biuro Bird & Bird w gronie najlepszych kancelarii w Polsce specjalizujących się w rozwiązywaniu sporów z zakresu znaków towarowych i prawa autorskiego. Indywidualne wyróżnienie "Patent Star" otrzymał także mecenas Piotr Dynowski.

W tegorocznej edycji rankingu warszawskie biuro Bird & Bird zostało wyróżnione w kategorii Trade mark contentious / copyright, zaś Piotr Dynowski, partner odpowiedzialny za praktykę prawa własności intelektualnej, mediów i telekomunikacji, otrzymał indywidualne wyróżnienie "Patent Star", jako jeden z wiodących prawników patentowych w Polsce.

Ranking Managing IP – IP Stars prezentuje najlepsze firmy prawnicze i specjalistów z dziedziny własności intelektualnej, z uwzględnieniem znaków towarowych i patentów. Swoim zasięgiem obejmuje 40 jurysdykcji, w tym Polskę. Ranking bazuje na opiniach klientów i analizie rynku przeprowadzanej przez badaczy Managing Intellectual Property.

Wyniki rankingu dla Polski >>>