Otrzymaliśmy pięć nagród w prestiżowym rankingu "Who's Who Legal"

13 maja 2015

Międzynarodowa sieć Bird & Bird otrzymała pięć nagród w rankingu "Who's Who Legal", w tym tytuł Firmy Roku w kategorii TMT. To już kolejne w ostatnim czasie wyróżnienie dla Bird & Bird w tym właśnie obszarze. Potwierdza ono naszą pozycję wiodącego na świecie doradcy dla sektora Technologii, Mediów i Telekomunikacji.

Bird & Bird została również uznana Firmą Roku w kategorii: Patenty, Life Science (spory patentowe) oraz Sport. Wyróżnienie indywidualne otrzymał też jeden z partnerów biura w Londynie.

"Who's Who Legal" od 1996 roku wyłania czołowych prawników oraz kancelarie w ponad 100 krajach, wskazując ok. 16 tysięcy wiodących specjalistów. Nominowani w swoich kategoriach wybrani zostają na podstawie kompleksowych badań rynku. Podstawą wyboru są rezultaty badań prowadzonych przez analityków, w tym rozmów z prawnikami korporacyjnymi oraz kancelaryjnymi, klientami oraz ekspertami z danego sektora.

Wydawcą rankingu jest Law Business Research, brytyjska grupa wydawnicza dostarczająca badań, analiz i raportów na temat międzynarodowego rynku usług prawniczych.

Zobacz listę wszystkich nagrodzonych>>>

Zobacz relację z ceremonii>>>