Warszawskie biuro Bird & Bird wyróżnione w Chambers Europe 2015

28 kwietnia 2015

Warszawskie biuro Bird & Bird kolejny rok z rzędu zostało wysoko sklasyfikowane w rankingu firm prawniczych Chambers Europe 2015. Wśród wyróżnionych praktyk znalazły się: TMT, Bankowość i Finanse oraz Własność intelektualna. Indywidualne rekomendacje otrzymali: Maciej Gawroński (partner zarządzający), Małgorzata Darowska (partner), Sławomir Szepietowski (partner) oraz Piotr Dynowski (counsel).

Najwyżej sklasyfikowana została praktyka TMT (Band 2), która w stosunku do roku minionego umocniła swoją pozycję. Bankowość i Finanse oraz Własność intelektualna znalazły się w Band 4.

Chambers Europe to renomowany przewodnik po rynku usług prawnych. Jest publikowany przez Chambers & Partners od 1999 r. Firma corocznie bada poszczególne rynki i na podstawie wywiadów z  prawnikami i ich klientami ustala kolejność najlepszych firm prawniczych. Informator zawiera opis rynków usług prawnych w 52 krajach Europy. Najnowsza edycja ukazała się 27 kwietnia 2015 roku.

Dziękujemy naszym Klientom za przekazane organizatorom rankingu opinie na temat współpracy z nami. Niezależnie od zajmowanej przez nas pozycji to właśnie pochlebne opinie naszych Klientów są dla nas najcenniejszą nagrodą.

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych Klientów, opublikowanymi w tegorocznej edycji Chambers Europe.

TMT – Band 2

"The lawyers are excellent at analysing the situation and are creative problem solvers – they always know what to do." (cyt.)

"The lawyers have in-depth understanding of the business aspects in addition to the technical side." (cyt.)

"I think the firm is one of the best in Poland when it comes to R&D." (cyt.)

Wyróżnienia indywidualne:

Małgorzata Darowska enters the rankings after being praised by clients for her strategic advice and strong leadership. "Each time I work with her I know that I have someone I can rely on; her technical and industry knowledge are impressive," according to an interviewee. She has particular experience of IT projects in the defence sector and is also highlighted for her knowledge of IP law. (cyt.) http://www.chambersandpartners.com/europe/person/742415/malgorzata-darowska

Warsaw managing partner Maciej Gawroński moves up the rankings to reflect his standing in the IT sector. "He is everywhere," concedes one commentator, while a client highlights his "extensive understanding of IT processes and related risks." Gawroński is well known for his expertise in cloud computing and banking IT implementation projects. (cyt.) http://www.chambersandpartners.com/europe/person/728319/maciej-gawronski

Piotr Dynowski advises telecoms, media and advertising clients on e-commerce, IP and regulatory matters. He joins the rankings as an associate to watch after impressing interviewees with his "to-the-point advice" and "proactive support." (cyt.) http://www.chambersandpartners.com/europe/person/1184735/piotr-dynowski

Banking & Finance  Band 4

"I am especially happy with the banking department. It communicates effectively and quickly finalised our deal without any problems." (cyt.)

"Proactive and comes up with strong ideas." (cyt.)

Clients say Sławomir Szepietowski gives high-level advice and value his creative thinking. "Everything was done on time and thoroughly analysed," adds another happy client. (cyt.) http://www.chambersandpartners.com/173/6/editorial/2/1#35_editorial

IP – Band 4