Umacniamy swoją pozycję w regionie Azji i Pacyfiku – nowe umowy o współpracy z firmami prawniczymi w Indonezji

06 lipca 2014

Bird & Bird zawarł umowy o współpracy strategicznej z dwiema wiodącymi indonezyjskich firmami prawniczymi: K&K Advocates, specjalizującą się w ochronie własności intelektualnej oraz Nurjadin Sumono Mulyadi & Partners (NSMP). Umowy zostały podpisane w czerwcu w Dżakarcie i są ważnym krokiem w  ekspansji Bird & Bird w regionie Azji i Pacyfiku

Połączenie usług oferowanych przez K&K Advocates oraz NSMP pozwoli Bird & Bird zapewnić najwyższej jakości usługi prawne zarówno dla firm indonezyjskich inwestujących w pozostałych rejonach świata, jak i dla przedsiębiorstw spoza Indonezji, zainteresowanych inwestowaniem na rynkach azjatyckich, w szczególności w innowacyjne przedsięwzięcia oparte na nowych technologiach.

Bird & Bird od dawna obecny jest w regionie Azji i Pacyfiku (Szanghaj, Pekin, Hong Kong i Singapur), gdzie w ostatnich 18 miesiącach zanotował dynamiczny wzrost. Na początku 2014 roku jako pierwsza międzynarodowa kancelaria prawna podpisaliśmy umowę o współpracy z jedną z wiodących kancelarii prawnych z Korei, Hwang Mok & Park.

Przeczytaj także o porozumieniu o współpracy z kancelarią BTS & Partners ze Stambułu.