Kursus: Persondata og HR


Dato: 16 juni 2015
Tidspunkt 9.00 - 16.00    Sted: Radisson Blu, Aarhus
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C


Find Radisson Blu Aarhus her

7 lektioner

Pris: 4.995 ekskl. moms

Undervisere:

Søren Narv Pedersen - partner med speciale i HR og ansættelsesret

Nis Peter Dall - partner med speciale i persondataret

Pernille Kirk Østergaard - advokat med speciale i persondataret

Mia Boesen - advokatfuldmægtig med speciale i HR og ansættelsesret

Udviklingen inden for persondataretten har i de seneste år været eksplosiv – især inden for det ansættelsesretlige område. Kurset giver et solidt indblik i den persondataretlige regulering, der har betydning for ansættelsesretten. Foruden fokus på hvilke krav persondataloven generelt stiller til den daglige personaleadministration, ses der nærmere på en række udvalgte emner, herunder:

  • Whistleblower-ordninger og persondatapolitikker
  • Betydningen af Whistleblower-ordninger i forhold til ansættelsesretten
  • Overførsel og outsourcing af HR-oplysninger
  • Kontrol og overvågning af medarbejdere
  • Nyt om den fremtidige EU-forordning og den ansættelsesretlige betydning  

Kurset veksler mellem teori og praksis og henvender sig til advokater, jurister, organisationsansatte og andre praktikere, herunder HR-medarbejdere, der jævnligt beskæftiger sig med det ansættelsesretlige område.

Alle deltagere vil på kurset få udleveret en kursusmappe indeholdende relevant kursusmateriale.

Klik her for at gå til tilmelding

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til kursusadminstrator, Mona Johannsen, på 39 14 16 45.

Programmet

 

Find Radisson Blu Aarhus her